Go Back

Vegaaninen pesto

Vegaaninen pesto viimeistelee niin pastat kuin monet muutkin herkut. Itse tehty vihreä pesto tekee vähän kaikesta astetta parempaa.
Valmistelut 10 minutes
Aika yhteensä 10 minutes
Kategoria Lisukkeet

Raaka-aineet
  

  • 1 ruukku basilikaa
  • 1/2-1 dl cashewpähkinöitä
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl ravintohiivahiutaleita ei välttämätön
  • 1/2-1 tl suolaa
  • 1-2 sitruunamehua ei välttämätön
  • n. 1 dl laadukasta neitsytoliiviöljyä

Valmistusohjeet
 

  • Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Siirrä syrjään ja anna jäähtyä.
  • Surauta kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimen monitoimiosassa sekaisin. Lisää öljyä vähitellen, kunnes koostumus on mieleisesi. Tarkista maku.
  • Tarjoa vegaaninen pesto esimerkiksi pastakastikkeena tai leivän levitteenä.