Paahdettu kukkakaali intialaisittain
Paahdettu kukkakaali intialaisilla mausteilla on ehkä parasta, mitä kukkakaalista voi tehdä. Raaka-ainelista on lyhyt ja vaatimaton, mutta maku hurmaa.
Valmistelut 10 minutes mins
Kypsennys 20 minutes mins
Aika yhteensä 30 minutes mins
- 1 keskikokoinen kukkakaali
- 3-4 rkl öljyä
- 2 tl jauhettua korianteria
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl garam masalaa
- 1/2 tl suolaa
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Sekoita mausteöljyn ainekset pienehkössä kulhossa.
Paloittele kukkakaali isohkoiksi kukinnoiksi, käytä myös lehdet ja kanta. Pyöräytä palat kauttaaltaan mausteöljyssä. Aseta kukinnot väljästi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista noin 20-30 minuuttia, kunnes kukinnot ovat täysin pehmenneet ja saaneet paahteista väriä.
Tarjoile paahdettu kukkakaali heti!