Go Back
kukkakaali

Paahdettu kukkakaali intialaisittain

Paahdettu kukkakaali intialaisilla mausteilla on ehkä parasta, mitä kukkakaalista voi tehdä. Raaka-ainelista on lyhyt ja vaatimaton, mutta maku hurmaa.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 20 minutes
Aika yhteensä 30 minutes
Kategoria Lisukkeet
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • 3-4 rkl öljyä
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl garam masalaa
  • 1/2 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  • Sekoita mausteöljyn ainekset pienehkössä kulhossa.
  • Paloittele kukkakaali isohkoiksi kukinnoiksi, käytä myös lehdet ja kanta. Pyöräytä palat kauttaaltaan mausteöljyssä. Aseta kukinnot väljästi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista noin 20-30 minuuttia, kunnes kukinnot ovat täysin pehmenneet ja saaneet paahteista väriä.
  • Tarjoile paahdettu kukkakaali heti!