Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Papu-tomaattikeitto seitanmakkaralla
Papu-tomaattikeitto tukevoituu täyttäväksi arkiruoaksi paistettujen seitanmakkarapalojen avustuksella.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
5
minutes
mins
Kypsennys
15
minutes
mins
Aika yhteensä
20
minutes
mins
Kategoria
Arkiruoka, Keitot
Annokset
4
Raaka-aineet
1
tlk (500 g)
paseerattua tomaattia
1
tlk (2 1/2 dl)
kaurakermaa
1
tlk (230 g)
kidneypapuja
2
rkl
tomaattipyreetä
1
tl
jauhettua juustokuminaa
1/2
tl
savupaprikajauhetta
1/2 -1
tl
chilijauhetta
1/2
tl
suolaa
Lisäksi:
1
pkt (n. 200 g)
mausteista seitanmakkaraa
öljyä paistamiseen
Valmistusohjeet
Kumoa paseerattu tomaatti, kaurakerma, tomaattipyree ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen kannen alla vartin verran.
Viipaloi seitanmakkara. Kuumenna öljy pannulla ja paista makkaranpaloihin kauniin ruskea paistopinta.
Huuhtele ja valuta pavut siivilässä. Lisää keittoon. Kuumenna. Tarkista maku.
Tarjoa papu-tomaattikeitto paistettujen seitanmakkaroiden kanssa.