Go Back

Papu-tomaattikeitto seitanmakkaralla

Papu-tomaattikeitto tukevoituu täyttäväksi arkiruoaksi paistettujen seitanmakkarapalojen avustuksella.
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 20 minutes
Kategoria Arkiruoka, Keitot
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
  • 1 tlk (2 1/2 dl) kaurakermaa
  • 1 tlk (230 g) kidneypapuja
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1/2 tl savupaprikajauhetta
  • 1/2 -1 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl suolaa

Lisäksi:

  • 1 pkt (n. 200 g) mausteista seitanmakkaraa
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohjeet
 

  • Kumoa paseerattu tomaatti, kaurakerma, tomaattipyree ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen kannen alla vartin verran.
  • Viipaloi seitanmakkara. Kuumenna öljy pannulla ja paista makkaranpaloihin kauniin ruskea paistopinta.
  • Huuhtele ja valuta pavut siivilässä. Lisää keittoon. Kuumenna. Tarkista maku.
  • Tarjoa papu-tomaattikeitto paistettujen seitanmakkaroiden kanssa.