Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Banaaniuunipuuro
Banaaniuunipuuro on viikonloppuaamujen luksusherkku! Maapähkinävoi ja suklaahippuset tekevät aamustasi astetta maukkaamman
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
10
minutes
mins
Kypsennys
30
minutes
mins
Aika yhteensä
40
minutes
mins
Kategoria
Aamu- ja välipalat
Annokset
4
Raaka-aineet
2
kypsää ruskeapilkullista banaania
3
rkl
makeuttamatonta maapähkinävoita
1
rkl
vaahterasiirappia
tai muuta mieleistäsi makeutusta
5
dl
kaurajuomaa
5
dl
kaurahiutaleita
1
dl
siemeniä tai pähkinöitä
3/4
tl
suolaa
1/2
tl
kanelia
Päälle:
1
kypsä banaani halkaistuna
25
g
tummaa suklaata rouhittuna
Valmistusohjeet
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Muhenna kaksi banaania uunivuoassa. Sekoita joukkoon maapähkinävoi, siirappi, suola ja kaneli. Sekoita kaurajuoma, sitten pähkinät ja kaurahiutaleet.
Halkaise banaani ja lisää se puuron päälle. Rouhi pinnalle tumma suklaa.
Paista banaaniuunipuuro uunin keksiosassa noin 30 minuuttia.
Tarjoa kaurajuoman kanssa tai nauti vaikka sellaisenaan.