Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Päärynäuunipuuro
Päärynäuunipuuro on leppoisien viikonloppuaamujen taattu herkku. Uunin lämmössä makeaksi paahtuneet päärynät ovat melkein kuin karkkia.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
10
minutes
mins
Kypsennys
30
minutes
mins
Aika yhteensä
40
minutes
mins
Kategoria
Aamu- ja välipalat
Annokset
4
Raaka-aineet
2
pienehköä
kypsää päärynää
5
dl
kaurajuomaa
3
dl
isoja kaurahiutaleita
1
dl
pähkinöitä rouhittuna
esim. pekaani- tai hassel
1
rkl
tummaa siirappia
tai esim. vaahterasiirappia
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
kanelia
1/2
tl
kardemummaa
Valmistusohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Pilko päärynät, säästä hieman pinnan koristeluun. Sekoita ainekset uunivuoassa (noin 15 x 20 cm). Lisää pinnalle muutama päärynäviipale.
Paista uunissa noin 30-40 minuuttia.
Tarjoile päärynäuunipuuro sellaisenaan tai esimerkiksi kaurajuoman tai -gurtin kanssa.