Go Back
seitanmakkarapasta

Kermainen seitanmakkarapasta

Kermainen makkarapasta on tuhti arkiruoka, joka valmistuu vaivatta vartissa. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 10 minutes
Aika yhteensä 15 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 250 g) mausteista seitanmakkaraa esim. Meeat
  • öljyä paistamiseen
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk (2-2 1/2 dl) kaurakermaa
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 150 g tagliatellea tai muuta haluamaasi nauhapastaa

Valmistusohjeet
 

  • Paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja paista makkarat kauniin ruskeiksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Lisää pannulle tarvittaessa lisää öljyä ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe ja cayennepippuri. Paista sekoitellen minuutti tai kaksi. Lisää kaurakerma. Kuumenna. Lisää makkarat ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja sekoita pasta pannulle kastikkeen joukkoon.