Go Back

Korianteripestopasta

Korianteripestopasta nojaa makumaailmassaan Aasian suuntaan. Vihreä yrttikastike valmistuu hetkessä vain kourallisesta raaka-aineita.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 10 minutes
Aika yhteensä 20 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 2 ruukkua korianteria tai yksi iso ruukku
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 2 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • n. 1 dl hyvää oliiviöljyä

Lisäksi

  • 1 pkt (n. 200 g) valmiiksi marinoitua tofua (esim. SoFine thai)
  • öljyä paistamiseen
  • 250 g täysjyväpastaa

Valmistusohjeet
 

  • Mittaa korianteripeston ainekset monitoimikoneeseen ja surauta soseeksi. Lisää öljyä tarpeen mukaan riippuen kuinka juoksevan koostumuksen haluat. Tarkista maku.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.
  • Pastan kiehuessa paista tofu rapeaksi tilkassa öljyä.
  • Valuta pasta ja kaada se takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon korianteripesto. Lisää myös tofukuutiot. Tarjoile heti.