1veganinen lehtitaikinalevyesim. Myllyn paras lehtevä kaurataikina
Sienitäyte
200gherkkusieniä
1sipuli
öljyä paistamiseen
1 1/2dlkeitettyjä ohrahelmiäesim. Torino
1/2dlkaurakermaa
1/2tlkuivattua timjamia
1/2tlsuolaa
Voiteluun
kaurakermaa
Valmistusohjeet
Ota lehtitaikina sulamaan.
Hienonna herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää herkkusienet ja paista, kunnes neste haihtuu sienistä. Lisää pannulle keitetyt ohrahelmet, mausteet ja kaurakerma. Sekoita ja siirrä syrjään jäähtymään.
Leikkaa lehtitaikinalevyt puoliksi ja kaulitse hieman ohuemmiksi. Levitä taikinaneliöille pari ruokalusikallista täytettä, käännä kolmioiksi ja sulje reunat huolellisesti esimerkiksi haarukalla painellen. Voitele pasteijat kaurakermalla ja pistele haarukalla.
Paista sienipasteijat uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.