Go Back

Uunifetagnocchit

Uunifetagnocchit on suositun uunifetapastan pikkusisko. Yhden pellin taktiikalla valmistuva arkiruoka vaatii pari minuuttia aktiivista kokkausaikaa. 
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 30 minutes
Aika yhteensä 40 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (500 g) gnoccheja
  • 500 g kirsikkatomaatteja
  • 1 pkt (200 g) fetajuustoa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • n. 5 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  • Aseta fetajuusto leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Kumoa gnocchit pellille fetajuuston viereen. Sekoita joukkoon tomaatit. 
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hiero öljy, valkosipulisilppu ja suola gnocchien ja tomaattien pintaan. Lorauta öljyä hieman myös fetajuuston päälle.
  • Paahda uunifetagnocchit uunin keskitasolla noin 20-30 minuuttia. Voit loppuvaiheessa nostaa lämmön 225 asteeseen ja siirtää pellin uunin ylätasolle, jotta feta ja gnocchit saavat hieman paahteista väriä. Tarjoa heti.