Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Päärynä-kaurapaistos
Päärynä-kaurapaistos mukailee suositun kaura-omenapaistoksen makumaailmaa. Rapean kauramurun alta paljastuu makeaksi paahtuneita päärynöitä.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
15
minutes
mins
Kypsennys
30
minutes
mins
Aika yhteensä
45
minutes
mins
Kategoria
Aamu- ja välipalat, Makeat leivonnaiset
Annokset
4
Raaka-aineet
n. 400
g
kypsiä päärynöitä
100
g
vegaanista margariinia
esim. Sininen Keiju
3 1/2
dl
kaurahiutaleita
1/2
dl
sokeria
1/4
tl
suolaa
1/2
tl
kardemummaa
Valmistusohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Halkaise päärynät. Poista kanta ja siemenkota. Lohko päärynät ja aseta ne uunivuokaan.
Sulata margariini. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, sokeri, suola ja kardemumma. Levitä kauraseos päärynälohkojen päälle.
Paahda päärynä-kaurapaistos uunin keskitasolla noin 20-30 minuuttia. Tarkkaile paahtumista loppuvaiheessa.
Tarjoa päärynä-kaurapaistos esimerkiksi vaniljakastikkeen tai -jäätelön tai paksun jogurtin kera.