Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Pyöräytä kukinnot öljyssä, ripauta päälle suolaa. Varmista, että öljy ja suola levittyvät kukkakaaleille tasaisesti. Laita kukkakaali uunivuokaan ja paahda pehmeäksi, noin 30 minuuttia.
Valmista kukkakaalin paahtuessa kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta porkkanat hienoksi.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia noin 5-10 minuuttia. Lisää porkkana ja valkosipulit. Paista vielä hetki. Lisää kattilaan currytahna, kookosmaito ja vesi. Keitä noin 15-20 minuuttia, kunnes porkkana on täysin pehmennyt. Lisää suola ja sitruunamehu. Surauta tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.
Nosta kukkakaali uunista. Kaada ensin pellille kikherneet. Lisää päälle kastike. Nosta vuoka takaisin uuniin noin vartiksi.
Tarjoa kookoskastikkeella kruunattu paahdettu kukkakaali esimerkiksi riisin tai ohran sekä pähkinöiden ja korianterin kera.