Go Back

Vegaaninen marjapannukakku

Vegaaninen marjapannukakku sopii välipalaksi tai herkkuhimon taklaajaksi. Pellillinen pannaria katoaa nopeammin kuin arvaatkaan.
3 from 1 vote
Valmistelut 15 minutes
Kypsennys 45 minutes
Aika yhteensä 1 hour
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 10

Raaka-aineet
  

  • 5 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 l vaniljan makuista soijajuomaa
  • 1 dl soijajogurttia
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 3 dl marjoja mustikoita ja vadelmia, myös pakastetut käyvät

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Vuoraa syvä uuninpelti leivinpaperila.
  • Sekoita kulhossa vehnäjauhot, kaurahiutaleet, sokeri, leivinjauhe, kardemumma ja suola. Lisää soijajuoma ja -jogurtti sekä öljy. Sekoita tasaiseksi ja varmaista, ettei taikinassa ole jauhopaakkuja. Kaada taikina uuninpellille. Ripottele päälle marjat.
  • Paista marjapannaria uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Anna marjapannukakun jäähtyä hieman ennen tarjoilua.