Go Back
gnocchipannu

Gnocchipannu

Gnocchipannu on ihanan raikas ja nopea kevätruoka. Makoisat perunapallerot ovat parhaimmillaan pannulla rapeiksi paistettuna.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (500 g) gnoccheja
  • 1 nippu (500 g) vihreää parsaa
  • öljyä paistamiseen
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 1 pkt (200 g) fetajuustoa
  • 1/2 dl pinjansiemeniä
  • 1/4 tl sormisuolaa

Lisäksi

  • pestokastiketta valmista tai itse tehtyä

Valmistusohjeet
 

  • Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Älä polta!  Siirrä syrjään odottamaan.
  • Napsauta parsoista kova tyvi pois. Leikkaa varret koosta riippuen kolmeen tai neljään osaan. Kuumenna öljy pannulla. Lisää paksuimat varrenpalat pannulle ensimmäisenä, ohuemman hieman myöhemmin ja herkät nuput viimeiseksi. Paista muutama minuutti, kunnes parsa on napakan kypsää. Siirrä syrjään odottamaan. 
  • Lisää pannulle tilkka öljyä. Kaada perään pussillinen gnoccheja. Paista kullanruskeiksi välillä sekoitellen. Lisää parsat, sitruunamehu ja sormisuola. Siirrä pannu syrjään.
  • Murustele päälle fetajuusto, lisää pinjansiemenet. Viimeistele gnocchipannu pestokastikkeella. Tarjoa heti.