Go Back
mustikkatuorepuuro

Mustikkatuorepuuro

Mustikkatuorepuuro on makoisa välipala, ihana aamupala ja pienen kiukkunälän taklaaja. Sekoita puuro illalla jääkaappiin ja nauti seuraavana päivänä suurella makunautinnolla.
Valmistelut 5 mins
Tekeytyminen 8 hrs
Aika yhteensä 8 hrs 5 mins
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 200 g mustikoita tuoreita tai pakaste
  • 1 kypsä banaani
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl siemensekoitusta
  • 2 rkl chiansiemeniä
  • 1/2 tl kardemummaa
  • 4 dl vanilja-soijajuomaa

Valmistusohjeet
 

  • Sulata mustikat kohmeisiksi, jos käytät pakastettuja. Survo mustikat, muhenna joukkoon banaani.
  • Sekoita joukkoon loput aineet.
  • Sulje puuro kannelliseen raasiaan.
  • Anna tuorepuuron tekeytyä jääkaapissa yön yli tai noin kahdeksan tuntia.