Mustikkatuorepuuro
Mustikkatuorepuuro on makoisa välipala, ihana aamupala ja pienen kiukkunälän taklaaja. Sekoita puuro illalla jääkaappiin ja nauti seuraavana päivänä suurella makunautinnolla.
Valmistelut 5 minutes mins
Tekeytyminen 8 hours hrs
Aika yhteensä 8 hours hrs 5 minutes mins
Kategoria Aamu- ja välipalat
- 200 g mustikoita tuoreita tai pakaste
- 1 kypsä banaani
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 dl siemensekoitusta
- 2 rkl chiansiemeniä
- 1/2 tl kardemummaa
- 4 dl vanilja-soijajuomaa
Sulata mustikat kohmeisiksi, jos käytät pakastettuja. Survo mustikat, muhenna joukkoon banaani.
Sekoita joukkoon loput aineet.
Sulje puuro kannelliseen raasiaan.
Anna tuorepuuron tekeytyä jääkaapissa yön yli tai noin kahdeksan tuntia.