1Libabrödtai esim. 2 pitaleipää tai tortillalettua
öljyä paistamiseen
1/4tlsuolaa
Valmistusohjeet
Paloittele kesäkurpitsa ja paprika pienehköiksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasviksia noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset hieman pehmenevät, mutta niissä on edelleen purutuntumaa. Mausta maun mukaan suolalla ja valkosipulijauheella. Siirrä syrjään odottamaan.
Huuhtele ja valuta kikherneet siivilässä. Lisää pannulle tarvittaessa tilkka öljyä. Paista kikherneet rapeaksi. Tähän menee muutama minuutti. Lisää mausteet ja paista vielä minuutin verran. Siirrä syrjään odottamaan.
Leikkaa Libabröd (tai pitaleivät) nachon kokoisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Paista leipäpalat rapeiksi muutamassa erässä. Mausta ripauksella suolaa.
Kokoa hummusplatter: Levitä hummus laakealle vadille. Lusikoi päälle paistetut kasvikset, rapeat kikherneet ja kuutioidut kirsikkatomaatit. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla. Tarjoa hummusplatter itse tehtyjen nachojen kera.