Go Back
misopestonuudelit

Misopestonuudelit

Misopestonuudelit valmistuvat vähällä vaivalla, mutta suurella makunautinnolla. 
4 from 1 vote
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 5 minutes
Aika yhteensä 15 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

Nuudelit:

  • 200 g ramen- tai udon nuudeleita

Misopesto

  • 1 rs (n. 70 g) tuoretta pinaattia
  • 1 ruukku ruukku tuoretta korianteria
  • 1 rkl vaaleaa misotahnaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • n. 1/2 sitruunan mehu
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • n. 1/2 dl oliiviöljyä

Lisäksi halutessasi

  • 1 pkt valmiiksi marinoituja tofukuutioita esim. SoFine

Valmistusohjeet
 

  • Valmista misopesto. Huuhtele ja pinaatti huolellisesti ja kuivaa se salaattilingossa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Surauta tasaiseksi. Tarkista maku.
  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta siivilässä.
  • Sekoita misopesto nuudeleiden joukkoon. Tarjoile misopestonuudelit sellaisenaan tai paistettujen tofukuutioiden kera.