Go Back

Pesto-gnocchipannu

Pesto-gnocchipannu jatkaa ihanien perunapalleroiden voittokulkua. Kermainen pestokastike silaa vartin vegeruoan herkuksi.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 iso sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 hoikka kesäkurpitsa
  • öljyä paistamiseen
  • 1 tlk (2 1/2 dl ) kaurakermaa
  • 1 pkt (n. 70 g) babypinaattia
  • 100 g pestoa
  • 1 tlk (230 g) valkoisia papuja
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria rouhittuna

Valmistusohjeet
 

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kesäkurpitsa noin 1 cm kuutioiksi.
  • Sekoita monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa kaurakerma, pinaatti ja pestokastike.
  • Kuumenna öljy pannulla. Paista gnocchit rapeiksi ja kullanruskeiksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Lisää tilkka öljyä ja kuullota sipulit ja kesäkurpitsat. (Jos käytössäsi on kaksi paistinpannua, paista gnocchit yhdellä pannulla ja kasvikset toisella. Yhdistä ainekset lopuksi.)
  • Huuhtele ja valuta pavut. Lisää pavut, gnocchit ja kerma-pestokastike pannulle kasvisten joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna. Tarkista maku.
  • Tarjoile pesto-gnocchipannu parmesaanijuuston tai vegaanisen parmesaanin kera.