Kukkakaalitacot
Kukkakaalitacot tuovat vaihtelua perinteiseen texmex-iltaan. Pieniin tortillalättyihin lastataan paahdettua kukkakaalia, rapeita kikherneitä sekä samettista pähkinätahnaa.
Valmistelut 20 minutes mins
Kypsennys 30 minutes mins
Aika yhteensä 50 minutes mins
Kategoria perjantaiherkut
- 6 pientä tortillalettua
- 150 g fetajuustoa
- 1/2 ruukkua korianteria
Paahdettu kukkakaali
- 1 keskikokoinen kukkakaali
- 3 rkl öljyä
- 2 tl cajunmaustetta
- 1/2 tl savupaprikajauhetta
- 1/2 tl suolaa
Paahdetut kikherneet
- 1 tlk (230 g) kikherneitä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1/4 tl chilijauhetta
- 1/4 tl suolaa
Cashewkastike
- 2 dl cashewpähkinöitä
- 1 limetin mehu
- 1 vihreä jalapeno
- 1/2 ruukkua korianteria
- 1/4 tl suolaa
- n. 1 dl vettä
Kukkakaalitacot
Kokoa kukkakaalitacot. Lämmitä tortillaletut uunissa tai kuivalla kuumalla pannulla. Sipaise pintaan cashewkastiketta. Lisää täytteeksi paahtuneita kukkakaalinnuppuja, rapeita kikherneitä, murusteltua fetajuustoa ja hienonnettua korianteria. Taita kaksinkerroin ja nauti heti.