Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Mustikkauunipuuro
Mustikkauunipuuro maistuu ihanasti mustikkapiirakalle. Kardemumman ja kanelin maustama uunipuuro valmistuu aamupalapöytään reilussa puolessa tunnissa.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
5
minutes
mins
Kypsennys
30
minutes
mins
Aika yhteensä
35
minutes
mins
Annokset
4
Raaka-aineet
6
dl
kaurahiutaleita
1/2
dl
fariinisokeria
1 1/2
tl
kanelia
1
tl
kardemummaa
1 1/2
tl
vaniljasokeria
1
tl
suolaa
7
dl
kaurajuomaa
200
g
mustikoita
tuore tai pakaste
Valmistusohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja mausteet laakeassa uunivuoassa. Lisää kaurajuoma ja sekoita huolellisesti. Lisää päälle mustikat.
Paista mustikkauunipuuro uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.