Go Back

Mustikkauunipuuro

Mustikkauunipuuro maistuu ihanasti mustikkapiirakalle. Kardemumman ja kanelin maustama uunipuuro valmistuu aamupalapöytään reilussa puolessa tunnissa. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 30 minutes
Aika yhteensä 35 minutes
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 6 dl kaurahiutaleita
  • 1/2 dl fariinisokeria
  • 1 1/2 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 1/2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl suolaa
  • 7 dl kaurajuomaa
  • 200 g mustikoita tuore tai pakaste

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  • Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja mausteet laakeassa uunivuoassa. Lisää kaurajuoma ja sekoita huolellisesti. Lisää päälle mustikat.
  • Paista mustikkauunipuuro uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.