Tofun paistuessa kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paloittele sienet. Hienonna kevätsipulinvarret.
Kuumenna öljy pannulla. Paista valkosipulia, inkivääriä, sieniä ja kevätsipulin vaaleaa osaa (säästä vihreät osat viimeistelyyn) pari minuuttia. Lisää vesi, misotahna ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja siirrä syrjään odottamaan.
Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi. Poista paksoista kova kanta. Suikaloi lehdet. Hienonna kevätsipulin varret. Lisää kasvikset liemeen. Keitä pari minuuttia.
Jaa nuudelit kulhoihin. Kauho päälle lientä. Jaa päälle tofukuutiot. Viimeistele misokeitto kevätsipulivarsilla ja seesaminsiemenillä. Päälle sopivat hyvin myös erilaiset idut ja yrtit.