Laita pähkinät likoamaan pari tuntia ennen ruoan valmistusta tai anna niiden liota vaikka yön yli.
Kuutioi tofu. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofu rapeaksi.
Tofun paistuessa kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri.
Kuumenna öljy kattilassa tai korkeareunaisessa, pinnoittamattomassa kasarissa. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää valkosipulit ja inkivääri, paista vielä hetki. Lisää kuivamausteet sekä tomaattipyree ja chilikastike. Paista vieläpa pari minuuttia.
Lisää tomaattimurska sekä liotetut, valutetut pähkinät. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen noin vartin verran välillä sekoitellen.
Lisää kaurakerma ja soseuta kastike sauvasekoittimella. Lisää tofukuutioit ja mausta maun mukaan suolalla.