Go Back
soijarouhekastike

Soijarouhekastike

Soijarouhekastike on todellinen arjen aatelinen. Soijarouhekastikkeen valmistukseen tarvitset kourallisen raaka-aineita ja vartin valmistusaikaa.
Kypsennys 15 mins
Aika yhteensä 15 mins
Kategoria Arkiruoka
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 2 dl tummaa soijarouhetta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • n. 3-4 rkl arrabiata-pestoa
  • n. 1 1/2 dl kaurakermaa

Lisäksi

  • täysjyväpastaa

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää soijarouhe ja paista pari minuuttia. Lisää soijakastike ja paista vielä minuutin verran. Lisää vesi pienissä erissä niin, että edellinen vesitilkka ennättää aina imeytyä soijarouheeseen.
  • Lisää tomaattipyree ja pestokastike. Sekoita.
  • Lisää lopuksi kaurakerma ja kuumenna. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  • Tarjoa soijarouhekastike esimerkiksi täysjyväpastan kera. Viimeistele annos halutessasi vegaanisella parmesaanilla.