Vegaaninen suklaamukikakku
Suklaamukikakku on vastaus äkkinäiseen herkkuhimoon. Pehmeä, mutakakkumainen mukikakku valmistuu kaapin perustarvikkeista sillä aikaa, kun kahvi tippuu.
Valmistelut 4 minutes mins
Kypsennys 1 minute min
Aika yhteensä 5 minutes mins
Kategoria Makeat leivonnaiset
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta
- 1 rkl sokeria
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl vaniljasokeria
- 1/4 tl suolaa
- 2 rkl kaurajuomaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1-2 palaa vegaanista suklaata
Sekoita mikron kestävässä mukissa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, sokeri, suola ja vaniljasokeri. Lisää kaurajuoma ja öljy. Sekoita tasaiseksi ja varmista, ettei taikinaan jää jauhopaakkuja. Paina taikinan keskelle suklaapala tai toinenkin.
Kypsennä mukikakkua mikrossa täydellä teholla noin minuutin verran mieluummin aavistus liian vähän kuin hetki liian pitkään. Älä käytä mikrokupua.
Nauti suklaamukikakku lämpimänä vaniljajäätelön kera.