1pkt (n. 250 g)vegejauhista, nyhtökauraa, härkistä tms.
1sipuli
3valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
1tlpaprikajauhetta
1/2tlchilijauhetta
1/4tlsuolaa
1/2tljauhettua mustapippuria
1rklkuivattua oreganoa
1tlk (400-500 g)valmista tomaattipastakastiketta (esim. yrtti- tai juustomaustettua)
2dlvettä
1dlkaurafraichea
1dljuustoraastettatarvittaessa vegaanista
Valmistusohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy laakealla paistinpannulla tai kasarissa ja kuullota sipuli läpikuultavaksi. Lisää valkosipulit ja vegejauhis. Jatka paistamista vielä hetki. Lisää mausteet, kääntele sekaisin. Lisää myös tomaattikastike, vesi sekä kolmeen osaan pilkotut lasagnelevyt. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat pehmenneet.
Lusikoi joukkoon kaurafraichea nokareina. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuumenna kattilalasagne kannen alla vielä pari minuuttia niin, että juusto sulaa. Halutessasi voit gratinoida kattilalasagnen myös uunin grillivastuksen alla noin 5 minuuttia.