Go Back
tortellinivuoka

Tortellinivuoka

Tortellinivuoka pelastaa kiireisen arjen ruokapulman. Tarvitset kolme raaka-ainetta ja kolme minuuttia aktiivista kokkausaikaa.
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 30 minutes
Aika yhteensä 35 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 2 pkt (yht. 500 g ) tortellineja (esim. pinaatti-juustotäytteisiä)
  • 2 tlk (yht. 800 g) valmista pastakastiketta (esim. basilika tai parmesaani)
  • 2 pkt (yht. 250 g) mozzarellajuustoa

Lisäksi halutessasi:

  • 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • n. 3 rkl pestokastiketta

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  • Sekoita tortellinit, pastakastike ja 125 g mozzarellajuustoa (sekä halutessasi hienonnettu basilika) uunivuoassa. Revi päälle toinen pallo mozzarellaa. Lisää halutessasi pestokastike nokareina vuoan pinnalle.
  • Paista tortellinivuoka uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tortellinivuoka on valmis, kun juusto on sulanut ja saanut herkullista paahteisuutta.