Go Back

Kermainen Beanit-pasta

Kermainen Beanit-pasta on vartissa valmis arjen pelastaja, joka valmistuu kourallisesta raaka-aineita ja vie nälän mennessään.
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 20 minutes
Kategoria Arkiruoka
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 rs (250 g) Beanit-suikaleita (yrtti-valkosipuli tai maustamaton)
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • öljyä paistamiseen
  • 1 prk (200 g) kaura- tai soijafraichea
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl Sriracha-chilikastiketta tai chilijauhetta maun mukaan
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua

Lisäksi

  • keitettyä pastaa

Valmistusohjeet
 

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit raukeiksi. Lisää Beanit-suikaleet ja jatka paistamista vielä muutama minuutti.
  • Lisää kerma, tomaattipyree ja mausteet. Kuumenna. Tarkista maku. Tarjoile kastike keitetyn pastan kera.