Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipuli läpikuultavaksi. Lisää valkosipulit, chili ja inkivääri ja jatka paistamista. Lisää kuivamausteet ja paista vielä hetki. Lisää tomaattimurska sekä -pyree ja anna kastikkeen muhia kannen alla vähintään parikymmentä minuuttia välillä sekoitellen.
Tee sitten soijapyörykät. Mittaa soijarouhe, vesi, soijakastike, tomaattipyree sekä kuivamausteet kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit sekä inkivääri raukeiksi. Sekoita soijarouheen joukkoon. Muotoile seos pyöryköiksi ja paista pannulla rapeapintaisiksi.
Lisää kastikkeen joukkoon kookoskerma, sokeri ja suola. Kuumenna. Tarkista maku.
Tarjoa soijapyörykät kormakastikkeen sekä keitetyn riisin kera.