Bataatti-soijarouhecurry on kaikkea, mitä arkiruoalta osaa kaivata: helppo, hyvä ja halpa vegaaniruoka maistuu ihanalta myös viikonloppuna naanleivän kera.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri ja hienonna chili.
Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipulit, inkivääri ja chili raukeiksi. Kuori ja kuutioi sillä välin bataatti. Lisää pannulle bataattikuutiot ja mausteet. Paista sekoitellen vielä pari minuuttia. Sekoita joukkoon paseerattu tomaatti. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää pannulle. Mausta sokerilla. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin 15-20 minuuttia, kunnes bataatti on pehmennyt.
Sekoita joukkoon kookoskerma, suola sekä soijarouhe. Anna curryn muhia vielä viitisen minuuttia.
Tarjoa bataatti-soijarouhecurry keitetyn riisin ja/tai naanleivän kera.