Nuudelipelti valmistuu näppärästi yhden vuoan taktiikalla. Kerrosta ainekset vuokaan ja anna uunin hoitaa työt. Uuniwokki hurmaa niin hätähousut kuin herkkusuutkin.
Öljyä laakea (n. 25x35 cm:n) uunivuoka. Revi nuudelikerät osiin ja levitä vuoan pohjalle.
Suikaloi paprika. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Levitä kasvikset nuudeleiden päälle.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike vuokaan. Varmista, että neste peittää vuoan pohjan. Murustele vuoan pinnalle tofu.
Paista nuudelipeltiä noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt ja nuudeleihin ja kasvikset pehmenneet. Voit nostaa vuoan uunista noin puolessa välissä paistoa, tökkiä nuudeleita hieman paremmin vuoan pohjalle nesteeseen ja jatkaa kypsennystä loppuun. Älä kuitenkaan sekoita aineksia, vaan kypsennä ne vuoassa kerroksittain.
Viimeistele nuudelipelti tuoreella korianterilla ja cashew- tai suolapähkinöillä.