Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Halloumipasta
Halloumipasta saa veden herahtamaan kielelle. Makeaksi paahtuneet kirsikkatomaatit ja suolainen juusto ovat ihania yhdessä.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
5
minutes
mins
Kypsennys
30
minutes
mins
Aika yhteensä
35
minutes
mins
Kategoria
Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset
2
Raaka-aineet
2
rs (à 250 g )
kirsikkatomaatteja
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
tulista chilijauhetta
1
pkt (150-200 g )
halloumijuustoa
(tai Halla-juustoa)
150
g
pastaa
1
ruukku
tuoretta basilikaa
Valmistusohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Leikkaa puolet kirsikkatomaateista puoliksi, jätä puolet kokonaisiksi. Levitä tomaatit uuninpellille leivinpaperin päälle.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita öljy, valkosipulit, suola ja chilijauhe. Pöyhi mausteöljy tomaattien sekaan. Paahda n. 10 min.
Sillä välin kuutioi juusto. Lisää juustokuutiot pellille tomaattien sekaan. Paahda vielä n. 20 min.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Valuta siivilässä.
Hienonna basilika. Sekoita pasta tomaatit, juustokuutiot ja basilika keskenään. Tarjoa halloumipasta heti.