Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Hernepestopasta
Hernepestopasta ei ole aivan yhtä viaton miltä näyttää. Kevään vihreä vegaanipasta yllättää veikeällä chilin potkulla.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
10
minutes
mins
Kypsennys
10
minutes
mins
Aika yhteensä
20
minutes
mins
Kategoria
Pastat ja nuudelit
Annokset
4
Raaka-aineet
Hernepesto
2
dl
pakasteherneitä sulatettuna
1
ruukku
basilikaa
1
ruukku
korianteria
1
dl
cashewpähkinöitä
1/2
dl
pinjansiemeniä
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1-2
vihreää chiliä hienonnettuna
3
rkl
ravintohiivahiutaleita
1
tl
suolaa
1/2
sitruunan mehu
1/2
dl
oliiviöljyä
Lisäksi
200
g
täysjyväpastaa
1-2
dl
pakasteherneitä sulatettuna
Valmistusohjeet
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente.
Paahda cashewpähkinät kuivalla kuumalla pannulla. Siirrä syrjään odottamaan. Paahda pinjansiemenet. Siirrä syrjään odottamaan.
Mittaa kaikki hernepeston ainekset monitomikoneeseen ja surauta tahnaksi. Lisää öljyä, kunnes koostumus on mieleisesi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Sekoita hernepesto pastan joukkoon. Viimeistele hernepestopasta herneillä.