Pikkelöi kasvikset: Sekoita riisiviinietikka, suola ja sokeri. Kuori porkkana ja vuole siitä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Suikaloi kaali ohuen ohueksi. Sekoita kasvikset ja pikkeliliemi ja anna maustua vähintään tunnin verran. Sekoita välillä.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä edelliseltä aterialta tähteeksi jäänyttä. Sekoita valkosipuli, inkivääri, seesamiöljy, soijakastike, riisiviinietikka, sokeri ja chilikastike. Kuumenna rypsiöljy pannulla, lisää soijarouhe ja paista pari minuuttia. Lisää marinadi ja paista, kunnes se on imeytynyt soijarouheeseen ja hieman karamellisoitunut. Lisää vettä pienissä erissä niin, että aina edellinen vesitilkka on ennättänyt imeytyä soijarouheeseen.
Keitä edamamepavut, huuhtele ja valuta siivilässä. Hienonna korianteri ja paahda pähkinät tarvittaessa.
Sekoita kastikkeen ainekset.
Kokoa aasialainen soijarouhebowl: annostele lautaselle riisiä, lisää soijarouhe, pikkelöidyt kasvikset, pavut (ja muut kasvikset) sekä pähkinät ja hienonnetut yrtit. Viimeistele gochujan-kastikkeella.